Vi är glada att kunna bjuda in er till årets mest efterlängtade händelse – Strandfesten 2023 i Koler! Det är dags att skaka av oss vardagens stress och njuta av sommarens värme, god mat och fantastiskt sällskap.

Vi samlas på stranden lördag den 5 augusti, från kl. 14.00. Vi ser fram emot att se er alla där, gamla som unga, för att skapa minnen som kommer att värma oss genom hela vintern.

Kom ihåg att ta med något att grilla, din favoritdryck och en rätt att dela med alla på vårt gemensamma knytkalasbord. Det är en underbar möjlighet att visa upp era kulinariska talanger och kanske till och med hitta några nya favoriträtter!

Vi vet att sittplatserna på stranden kan vara begränsade, så om ni har möjlighet, ta gärna med er egna stolar eller bord. Vi kommer att ha några extra grillar och muurikka tillgängliga, samt ved för att hålla elden brinnande.

Och vad vore en fest utan musik? Vi vet att vi har några fantastiska sångare och musiker i vår bygd, så vi ser fram emot att höra er spela och sjunga. Låt oss fylla luften med musik och skratt!

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och dela denna speciella dag med oss. Låt oss komma samman, njuta av sommaren och ha en underbar tid tillsammans.

Varmt välkomna till Strandfesten 2023!

Vänliga hälsningar, Styrelsen Koler intresseförening