Vi är glada att kunna meddela att bryggan vid badstranden nu ligger i vattnet. Våra ivriga arbetslag har arbetat hårt under den senaste tiden för att säkerställa att allt är klart och redo för sommarsäsongen.

Nu när solen skiner och temperaturen stiger, är det det perfekta tillfället att ta ett dopp i vattnet. Stranden är öppen och tillgänglig för alla, oavsett om du vill bygga sandslott med dina barn, njuta av ett uppfriskande bastubad, ha en grillkväll i grillkåtan eller bara ta det lugnt i solen med en god bok.

Förutom att bryggan nu är redo för användning, har vi även omklädningsrum för er bekvämlighet. Och glöm inte att grillkåtan står till ert förfogande, perfekt för de som vill lägga till lite extra smak till sommardagarna.

Vi vill också påminna alla om att hålla vår strand ren. Var snälla och plocka upp efter er och använd de tillhandahållna soptunnorna. Detta hjälper oss att behålla vår strand vacker och inbjudande för alla att njuta av.

Tack för att ni hjälper oss att hålla Koler en underbar plats att leva och njuta av. Vi hoppas att se er alla på badstranden snart!

Vänliga hälsningar,

Koler Intresseförening